Tečajevi i edukacije

Kako donijeti odluku o edukaciji:
www.moja-kozmetika.com

Kratko objašnjenje kako biste donijeli najbolju moguću odluku kome ćete dati vaše povjerenje (i sredstva) kako bi vaš ulog u znanje imao pravu dobit i korist od tečaja i edukacija.
Velik broj kozmetičkih,frizerskih pa čak i privatnih osoba gubi promet i dobit jer nemaju pravo naukovanje i praksu, te šalju ljude na razne edukacije bez prave provjere tko su ti treneri, znaju li sto rade i kako to rade, te mogu li vam pomoći poboljšati uslugu i stvaranje dohodka.Na hrvatskom trzištu ima svega, ali najmanje ima vrhunskih profesionalaca: Uglavnom su to saloni koji predaju o onome što stvarno znaju iz prakse ,a ne što su naučili i usavršili kroz vrhunske svjetske programe edukacije iz područja Nail desagna i kozmetike uz praktičan rad i školovanje .Provjerite našu novu kozmetičku web stranicu na kojoj ćete osim edukacija naći i uslugu ,te opremu salona i preparate za rad.

 

 

www.edukacija.eu

Raspitajte se o drugim edukacijskim  tečajevima i jednom kad dođete do nas shvatit ćete što ste propuštali dok ste davali vaše povjerenje i vrijeme (pa i novac) neiskusnim, neprofesionalnim, nestručnim i samoproglašenim "trenerima" od kojih je večina bez pravog iskustva u vođenju tečaja i praktičnoj primjeni. Raspitajte se o tvrtci koju zastupaju i njihovom iskustvu ili kvalifikacijama.
Kod nas čete naučiti iz prve ruke kako izgleda pravi tečaj na svjetskoj razini, kako izgleda rad u praksi, učiti ćete kroz  vježbe i dobit ćete materijale koji ce vam biti korisni dugo nakon tečaja uz svu podršku u daljnjem radu.
Naši treninzi su kombinacija bogatog iskustva i vrhunske edukacije, temeljena na uskoj suradnji s najboljim svjetskim stručnjacima .Naša edukacija je temeljena na vrhunskom Američkom i Svjetskom  iskustvu. Sve materijale koje koristimo su kreirali sami predavači ili tvrtke koje zastupamo i nisu prepisivani iz tuđih knjiga ili uzimali iz prezentacije drugih autora, koje kasnije ne znaju pojasniti.

NSI Hrvatska